Bij het boek Reset Jezelf! krijg je twee gratis kaartjes (t.w.v. €65.- p.p.) voor de workshops die elke maand worden gegeven.

Uit Reset Jezelf:

‘Ik heb een Reset gedaan. Niets bleef in eerste instantie gespaard.

Het was alsof ik een grote archiefkast opentrok en een voor een alle mappen ter hand nam. Soms klopte de inhoud nog en ging de map terug in de kast (mijn relatie, mijn gezin, mijn levensdoel). Soms moest er wat stof af geblazen worden (mijn fa- milie en mijn fitheid – daar was meer aandacht geven op zijn plaats).

Soms klopte de volgorde niet meer (in mijn werk besteedde ik te veel tijd aan dingen die er niet toe deden en ik gaf mijn vriendschappen te weinig prioriteit). En soms kon de hele map bij het oud papier (ik heb korte metten gemaakt met het knagende gevoel dat ik nog meer moet studeren).

Eindelijk had ik het gevoel de oplossing te hebben voor… eigenlijk álles! En wát een grote rol speel je daar zelf in! De absolute hoofdrol.’

 Bestel Reset Jezelf!

 Workshop data 2017 in de Princess Hotels:

22 januari              Epe*  14-16u.

12 februari             Epe* 14-16u.

12 maart                Amersfoort*  14-16u.

23 april                  Hoenderloo 11-13 u.

21 mei                    Amersfoort* 14-16u.

11 juni                     Hoenderloo 11-13 u.

 

*Voorafgaand aan deze workshop is er van vrijdag-zondag een Princess Weekend Retreat. Misschien vind je het leuk om een combi te maken?