Het Borstkanjer Retreat

Twee keer per jaar organiseer en begeleid ik amen met initiatiefneemster Ingeborg Biemans en in samenwerking met wellness organisatie Puur & Kuur  het Borstkanjerweekend.

Een recensie:

Toen ik eerdere beoordelingen over de Puurenkuur reizen las, waren deze zo positief dat ik dacht dat ze niet waar waren. Na het afgelopen Borstkanjerweekend kan ik alleen maar beamen dat het echt zo geweldig is. Wat een super goed doordacht programma kregen we aangeboden.. Onder de warme begeleiding van de toppers Nannet van der Ham en Ingeborg Biemans. Het heerlijke Badhotel Domburg en hun enthousiaste medewerkers, het lekkere eten, de fijne sauna, de appeltjes in de gang. De mensen die hierop afkwamen waren frisse meiden van verschillende leeftijden, waar ik ontzettend mee gelachen heb. Met hier en daar een traan. Alles onder het motto ” alles mag en niets moet” En dat was ook echt zo. Bedankt lieve mensen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt! Voor mij is het een life changing experience geweest. Mocht jij nog twijfelen, boek vandaag nog. Het enige waar je spijt van gaat krijgen, is dat je het niet eerder hebt gedaan.

Borstkanjer

Data in 2018:

09 november, Badhotel Domburg, Domburg (VOL)

Data in 2019:

29 maart, Badhotel Domburg, Domburg

25 oktober, Badhotel Domburg, Domburg

 

Reserveren

Programma

Tijdens het Borstkanjer Weekend wordt dit programma aangeboden waarbij ‘Niets moet, alles mag!’ voorop staat:

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Naar eigen wens in te vullen 08.15 Ochtend Stretch 08.15 Ochtend Stretch
15.00 Ontmoeting 08.30 Inspiratie moment 08.30 Inspiratie moment
16.00 Discovery Walk 08.45 Ontbijtbuffet 08.45 Pilates
11.00 (Strand)wandeling 09.30 Ontbijtbuffet
19.00 Diner 16.00 Pilates en aansluitend 17.00 Tea, Wine & Talk* 12.00 Uitcheck & See You Later Walk
22.00 Sauna exclusief 19.00 Diner 13.00 Huiswaarts
20.45 Relaxation
 open voor deelneemsters  22.00 Sauna exclusief open voor deeelneemsters

 

*Talk – Interactieve workshop voor meer ‘power, purpose en pleasure’.

 

 

Reacties van Borstkanjers

Graag laten wij onze deelneemsters aan het woord.

Wat zij zeggen, zegt eigenlijk alles:

Het was weer een super weekend, super locatie, super hotel met super vriendelijk personeel en het belangrijkste van alles met de twee super kanjers Ingeborg en Nannet !!!! Ben zo dankbaar dat ik deze twee schatten heb mogen leren kennen voor altijd in mijn hart.

 

Dit weekend met Nannet en Ingeborg was geweldig.
Borstkanjer weekenden zouden veel meer bekendheid moeten krijgen.
Je krijgt zo veel meer geestelijke energie en van je lotgenoten warmten.
Het voelt als een warme deken. Gewoon SUPER.
Een aanrader voor iedereen de borstkanker heeft of heeft gehad.
We hadden tijd te kort.

 

Na een jaar vol horror heb ik intens kunnen genieten van het borstkanjerweekend. Ik heb het ervaren als een groot cadeau voor mezelf en zou het andere (ex-)borstkankerpatiënten willen aanraden. Het is een steuntje in de rug in het traject om het leven weer op te pakken. Het geeft nieuwe inspiratie en moed. Het luxe hotel, de prachtige omgeving, de gezonde zeelucht, de heerlijke massages in het Vitaal Instituut, de wandelingen, de pilateslessen, het lekkere eten, …..fantastisch. Het is goed geweest. Dank je wel Nannet en Ingeborg!

Nellie S.

 

Super. Bedankt aan alle die achter deze organisatie staan van dit weekend. Iedereen die Borstkanker heeft/ of had zou zo’n weekendje moeten ondergaan. Je komt er verrijkt vandaan.

Mieke V. 

 

Mooi dat er zo’n ontmoetingsplek is voor vrouwen. Borstkanker is een onderdeel van je leven en niet je leven zelf. Het is heel prettig om zo’n weekend eigen tijd te hebben samen met anderen die aan een half woord genoeg hebben. Samen vooral genieten van dat wat er allemaal wel is. Genieten van het moment. Fit, lichter in je hoofd en vol energie terugkomen op zondagavond is naar mijn mening een geweldige opbrengst. Dank jullie wel voor deze gelegenheid.

Tineke H. 

 

Superweekend !!!! Het is niet voor niets dat ik alle vijf keer dat het borstkanjer weekend er was dat ik mee was . Zou het voor geen goud willen missen ik kijk er elke keer weer naar uit en elke keer ga ik naar huis met een hoop energie en een warm gevoel niet alleen dankzij de super kanjers Ingeborg en Nannet maar zeker ook dankzij de andere dames en het geweldige vriendelijke en warme medewerkers van het badhotel . Het is elke keer weer een beetje thuiskomen . Dus voor iedereen die dit weekend mogelijk maakt en hele hele dikke knuffel En ik hoop dat jullie nog voor heel veel vrouwen zo een geweldig weekend mogen verzorgen . Liefs en tot in maart Margaret de Boorder

  

Het weekend in Domburg was geweldig met 2 fantastische kanjers als begeleiding. Ik ga het iedereen aanraden om een weekend met puur en kuur te ervaren. De warmte en de openheid van alle deelneemsters was super. Maar ook de oefeningen op het strand en de Pilates, geweldig. Heel erg bedankt. Liefs, Ria Beemsterboer

Heb erg genoten van het borstkanjerweekend en is zeker voor herhaling vatbaar. Je komt letterlijk opgeladen en vol energie weer thuis en zit de eerste dagen daarna zelfs een beetje op een rose wolk. Niets moet en alles mag. Nannet en Ingeborg jullie zijn kanjers! Tot in het volgende weekend! Dikke kus X Corina

 

Je bent wel de enige in Nederland die zo’n weekend organiseert.

Het was een super leuke groep vrouwen en ieder met zijn eigen verhaal.

Je komt werkelijk “lichter” thuis.

 

Geweldig deskundige begeleiding met heel veel begrip en enthousiasme. 2 top mensen die voor iedereen een luisterend oor hadden en de lessen waren goed onderbouwd en goed. .zeker voor herhaling vatbaar.

 

Dit weekend was een groot cadeau voor me.

 

Was een bijzonder weekend met bijzondere mensen. Inspirerend en genoeg stof gekregen om over na te denken. Zeer de moeite waard mede dankzij de geweldige coach (en initiatiefneemster!)!!
Met vriendelijke groet, Saskia