Nannet Reset Jezelf

Nu ook als e-boek

De Reset – het boek

De ondertitel van het boek Reset Jezelf! is veelzeggend:

Creëer de vrouw die je wil zijn, het leven dat je wil leiden en de wereld die je wil zien.

Dit boek brengt je terug naar je fabrieksinstelling- naar de bron van overvloed en geluk – om van daaruit bewuste keuzes te maken voor een nieuwe start.

Alle levensfacetten, van huis & tuin tot fitness & gewicht en van levensdoel tot dating komen aan bod.

 

Lees hier enkele recensies.

 

De voordelen en resultaten van De Reset:

  1. Je (her-) ontdekt je eigen kracht
  2. Je (her-) vindt je richting
  3. Je bent levenslustiger
  4. De adviezen zijn duidelijk, praktisch en direct toepasbaar
  5. Je krijgt meer zelfvertrouwen en levenslust
  6. Je zit heerlijk in je vel
  7. Je ziet er op je best uit
  8. Je relaties en verhoudingen verbeteren
  9. Je wordt een lichtend voorbeeld voor je omgeving
  10. Je steekt de mensen om je heen aan

De eerste bladzijden uit Reset Jezelf!

Sta je op een kruispunt in je leven?
Heb je het gevoel niet het leven te leiden dat je wil leiden?
Moet je keuzes maken, maar heb je geen idee welke?
Voel je je overvallen door een ingrijpende gebeurtenis?
Ben je overweldigd door de vlucht die de wereld en je leven heeft ge- nomen?
Baal je gewoon van hoe dingen lopen in je leven?

 

Dan is dit boek voor jou.
Reset Jezelf! leert je De Reset aanpak – een terugkeer naar je fabrieks- instellingen om van daaruit bewuste keuzes te maken voor een nieu- we start op weg naar geluk en ontspanning.
Dat verdien je en heb je nodig – en de wereld ook.

Dit boek bevat inzichten, afgeleid van het besef dat je áltijd een nieuw begin kunt maken en dat het voor jouw geluk en dat van de wereld om je heen, belangrijk is om jezelf te (her-) ontdekken, uit te pluizen what makes you tick en jezelf trouw te blijven.

 

In zeven stappen ben je terug bij je basis en kun je jouw nieuwe start maken.

 

Wanneer je, net als in je computer, teruggaat naar de basis (default settings) en je vervolgens een nieuwe update installeert draait je com- puter weer als een zonnetje. Alle spam en virussen zijn verdwenen. Spiritueler verwoord: wanneer je jezelf reset, ga je terug naar je bron, naar hoe het bedoeld is met jou, waarvoor je op de wereld bent gezet. Zonder stagnatie en negatieve invloed van buitenaf. De Reset is een make-over van binnenuit.

 

Reset Jezelf ! is gericht op vrouwen. Het geslacht dat het begin is van alle leven en de basis van alles. Ik houd van vrouwen. Door mijn jarenlange werk op allerlei gebieden en altijd met mensen (ik was respectievelijk en soms tegelijk: verkoopster, stewardess, opleider, re- latiebemiddelaarster, fitnessinstructrice, gewichtsconsulente, Reiki therapeute, schrijfster en retreat coach) heb ik duizenden vrouwen ontmoet.

 

Toen ik in de negentiger jaren opleidingsinstructeur voor cabinepersoneel was, toen nog een echt vrouwenberoep, werd ik al gelukkig van de jonge dames die na hun luchtvaartcursus met glinsterende ogen hun blik op de toekomst richtten en hun vleugels spreidden, klaar om tot grote hoogten te vliegen. Hun kracht, drive en levenslust was het zaadje voor mijn motto van nu: power, purpose & pleasure! Tijdens mijn retreats delen de deelneemsters vaak veel van hun leven met mij. Mijn hart loopt dan echt over van bewondering en liefde voor De Vrouw. Hetero-, homo- of biseksueel; single, met partner, gescheiden of weduwe; jong of oud, gezond of ziek; met of zonder maatschappelijk aanzien en succes, wat zijn we sterk. Ingewikkeld. Aandoenlijk. Vol goede bedoelingen. Fascinerend! En wat kunnen we, met grote regelmaat, een Reset gebruiken!

 

Een lichtend voorbeeld

Het valt mij in al mijn ervaringen met vrouwen op hoe wij ronduit vervuild geraakt zijn en soms als een overvolle afvalbak door het leven gaan, zowel lichamelijk als mentaal en emotioneel. We eten te gehaast en te ongezond; we piekeren te vaak en regelen te veel; en we geven te veel tijd en energie aan anderen en te weinig aan onszelf. Kortom, we overladen onszelf met te veel ballast, junk en negativiteit. En daar word je moe, zwaar en ongelukkig van.

Het leven kan lichter, dacht ik en wat zou het fijn zijn als je een Reset kunt maken, een nieuwe start.

Bestel!

Nannet’s Reset coaching