1 februari 2020 verschilde zó van 1 januari dat ik het bijna niet geloven kan.

 

Ik wíst wel dat ik op een magische plek verblijf, met mijn vijf wachters, de vijf eiken, om mij heen en dat wat je hier wenst uitkomt, maar zó ‘on the spot’ en zo snel – daar kan ik alleen maar heel, heel nederig en heel heel dankbaar om zijn.

 

Dankzij een bijzonder verjaardagscadeau van vriendinnen, een maandabonnement op een datingsite voor 50+ers, heb ik een bijzondere man ontmoet. Ik vroeg om mannen-energie en ik kreeg het!

 

Uitgeverij Loft Books benaderde mij – men had BOSLUST gelezen en vond het spannend. Vandaag is het contract opgemaakt: 31 mei lever ik het eerste e- en luisterboek voor ze af, met een nieuwe hoofdpersoon: Vera van ’t Woud. Ik zit al helemaal in het verhaal (werktitel: VERS BLOED) en kan niet wachten tot het af is!

(Brenda Park blijft ook avonturen beleven, hoor! OPLAADPUNT komt 21 maart uit)

 

De fitnessclub waar ik lid van ben geworden kan mij als Pilates invaljuf gebruiken en ik maak met Pilates en fitwalks deel uit van de zomeractiviteiten-kalender hier op het recreatiepark.

 

Via-via hoorde ik dat er een appartementje te huur is in de buurt. De eigenares zei na twee koppen koffie dat ze mij graag als huurder heeft… het zál toch niet?!

 

En zo blijkt dat het heel gelukkig leven is met mijn wortels in mijn tas – hoe heb ik dat kunnen vergeten.

 

Ik houd je op de hoogte, dus houd het hier in de gaten!

Nannet