Reacties algemeen

 

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor Nannet van der Ham, coach. Zij benadert ‘afvallen’ op een heel andere manier, nl als eerste door afvallen te vervangen door een gezonde leefstijl, aangezien je van diëten etc. alleen maar een jojo effect behaalt.

Door haar fantastische, lichte coaching combineert ze gezond eten en een lichter lijf met ook een lichter hoofd. Een must voor iedereen die wat kilo’s kwijt wil raken. Haar nieuwe stijl is een mooie mix van gezond bezig zijn in voeding, in beweging en je leven op orde hebben. Door haar persoonlijke benadering, zijn de kilo’s eraf gevlogen. En mijn ‘oude’ leven – inclusief alle ballast – is daarmee ook verdwenen.

Haar motto lichter hoofd, lichter lijf en dus lichter leven is iets wat ik nu ook doorvoer in elke dag die ik heb!

 

Ik zweer bij de afslankmethode van Nannet van der Ham uit Badhoevedorp.
Ik zou haar niet de nieuwe Sonja Bakker willen noemen want haar aanpak vertoont weinig overeenkomsten met die van Sonja maar bij mij – en velen met mij weet ik – werkt het geweldig.
De afslankmethode van Nannet, genoemd de En nu écht! manier, houdt in het kort in: eerst een lichter hoofd, dan een lichter lijf en daardoor een lichter leven; je lichaam is je beste vriend; zinvol voeden versus zinloos vullen; zoveel mogelijk bewegen; puinruimen in je huis, hoofd en leven; spiritueel afvallen; en niet te vergeten: elke dag snoepen móet!

 

Mijn beste afvalmethode is:

En nu echt! Van Nannet.

Zij gaat er van uit dat je eerst een lichter hoofd moet hebben voor je aan een lichter lijf kunt gaan werken.

Door aan mijn “hoofd” te werken, veel te bewegen en “gewoon” gezond te eten  ben ik gemotiveerd  en 6 kilo blijvend lichter geworden.

Haar positieve benadering en persoonlijke adviezen zijn volgens mij voor mij doorslaggevend. Ik begon in januari, de 6 kilo waren er in juni af en zijn er nu nog af.

 

De hoge waardering is voor de comfortabele suites, maar vooral voor de super coaching door Nannet. Een super professionele en betrokken dame. Elk arrangement dat ik met haar als coach heb geboekt is er één met een gouden randje.

 

This trip was amazing! Nannet IS AMAZING. The Group was amazing. I feel Amazing!

 

Ik heb laatst nog zitten opscheppen tegen iemand over jou, dat jij de beste tips ever-ever hebt gegeven aan mij! Ik ben nog altijd 9 kilo lichter dan ruim een jaar geleden, zonder dieet en ook nog licht van hoofd ……Geweldig liefie !!!!!, en nogmaals SUPERbedankt voor al je tips en mails!!!

 

Nannet zorgde dat het geheel compleet was. We zijn wel naar huis terug vertrokken met wat stijve spieren, maar dit hoort erbij……..Nannet zorgde tot in de puntjes voor elk van ons persoontje, we kregen vol goede raad en motivatie.

 

Nannet deed het erg professioneel en uit het hart. Zij vertelt de dingen zoals zij zijn. Zonder zweverig of hoogdravend te worden. Zij is de sjamaan uit de Jordaan.

 

Ik was bijzonder onder de indruk van onze coach. Zij kan met passie, maar ook door een bepaalde nuchterheid ervoor zorgen dat je meer van jezelf vergt. ik kwam vol energie en vertrouwen in mezelf thuis!

 

De accommodatie en omgeving waren prima maar de aanwezigheid en lessen van Nannet waren TOP.

 

Door haar fantastische, lichte coaching combineert ze gezond eten en een lichter lijf met ook een lichter hoofd. Een must voor iedereen die wat kilo’s kwijt wil raken. Haar nieuwe stijl is een mooie mix van gezond bezig zijn in voeding, in beweging en je leven op orde hebben. Door haar persoonlijke benadering, zijn de kilo’s eraf gevlogen. En mijn ‘oude’leven – inclusief alle ballast – is daarmee ook verdwenen.