Reacties op 1-on-1 coaching

Reacties 1-on-1 coaching

Tijdens een lange wandeling met Nannet kreeg ik een andere kant te zien van hoe vrouwen ook met relaties kunnen “omgaan”.

Vrouwen zijn tenslotte ‘gericht op relaties”, mannen zijn meer gericht op teamgeest en vriendschap. Dus als je mannen ‘kritisch benadert’, of het ‘slachtoffer speelt” , stoppen zij jouw in het vijandige team, en gaan ze de (verbale) competitie aan! En dat geeft strijd en weinig liefde!

Door allerlei (praktische) voorbeelden visualiseerde Nannet de situatie en gaf daarbij aan hoe het ook ánders kan. Dan gaan de ‘ogen van de partner/zoon/ vriendin weer glanzen”.. en wordt iedereen vriendelijker voor elkaar en is er meer bereidheid.

(in theorie is het altijd wel gemakkelijker dan in de praktijk, maar dit inzicht is al ‘winst’). Door het aanstekelijke enthousiasme van Nannet krijg je energie en zin om het in praktijk te gaan brengen! Zij is heel helder en duidelijk.

tip voor iedereen : ” hoe meer je doet wat je echt leuk vindt, hoe aantrekkelijker je wordt”..

Doordat ik schilderde en al tijden een idee had om ‘de (vrouwen) wereld te inspireren, ben ik van de schilderijen (kunst)ansichtkaarten gaan maken met een krachtig positief woord.

Je kunt door het sturen van de kaart, iemand een positieve boost geven en persoonlijke aandacht, specifiek voor dat moment!  Een oppepper! En de kaart inlijsten.

Het breidt zich uit, omdat ik vlieg en daarmee heb ik een groot bereik ..

Wat begon als een concept/idee, krijgt nu een rimpeling effect! (boek, De creatiespiraal!)

Schildersopdrachten volgen en daarmee komen er weer nieuwe kaarten..

Doe dus vooral iets wat je leuk vindt, en je krijgt onmiddellijk meer energie!!”

De ‘drempel’ die ik voelde is door `Nannet’ enigszins weggenomen, door mij te stimuleren te ‘geloven in je eigen talenten”..

 

Voelde me al enkele weken ongelukkig, verdrietig, onder nul.

Daar ik eigenlijk van origine vrij positief ben, maakte ik me zorgen en zelfs een vriendin zei;

” ga eens met iemand praten”…. Toen dacht ik meteen aan Nannet. Ik volg Nannet via Puurenkuur ; yoga, pilates, En was naar workshop “How to find A man” geweest bij Nannet thuis, dus hadden we elkaar ontmoet. Ik was er van overtuigd dat Nannet mij weer kon “Resetten”… En zo is het ook gegaan;

Was s’ morgens vroeg bij Nannet in haar gezellige keuken en we zijn gaan praten; Nannet stelde vragen over mijn leven, heel relaxed en plezierig ondertussen maakte zij in haar keuken de lekkerste hapjes voor mij en vertelde ik haar mijn verhaal, mijn leven…

Na deze ochtend was ik erachter dat mijn leven zo slecht niet was en Nannet heeft me echt op het goede spoor gezet en me positieve energie gegeven voor maanden!

Echt waar!

Het bestaat , zo ging het bij mij: voelde me meteen zoveel beter en vol energie.

Nannet heeft mij enorm geïnspireerd … Wat ik wil doen in mijn leven en waar ik blij van word!

 

Dank je wel voor de fijne ochtend!

Ik had verwacht dat het goed voor mij was om naar jou te gaan voor coaching; en het was meer dan goed! Ook omdat het heel ontspannen was en relaxed ; dat maakte het voor mij gemakkelijk om jouw veel te vertellen over mijn leventje. Ik vind dat je dat heel goed doet! Ondertussen lekkere sapjes/ en taart maken! Het duizelt nu wel een beetje…

Ik ga me er lekker mee bezig houden en ik houd jou op de hoogte van mijn welzijn en plannen.