Reacties op de online afslank Challenges

 

Het is hoog tijd je te zeggen: dank je wel! Door het WK en jouw inspiratie is bij mij de knop om!!

 

Vorig jaar juni woog ik bijna 80 kilo. Ik snoepte al mijn ellende weg en voelde me daar alleen maar ellendiger door. Toen ik in juni aan het WK begon woog ik 78 en afgelopen vrijdagochtend…… tada 69,2 kilo!!
Bijna 9 kilo eraf!

 

Na een heerlijke vakantie in Italië, jawel in mijn bikini van een paar jaar geleden die weer past, heb ik zin om je te mailen. Ik heb me werkelijk heerlijk en vrouwelijk gevoeld deze zomer! Met dank aan jou!

 

YESSSSSS

4 cm buikomvang eraf!!!!!!!

 

We herkennen het allemaal wel, klagen tegen iedereen dat je te dik bent, maar er niets aan doen. Daar moest dus verandering in komen.

De WK maand van Nannet kwam voorbij, ik dacht, dit ga ik doen! Niet alleen om 2 a 3 kilo te verliezen maar meer om weer wat energie te krijgen.

1 juni, nou daar ging ik.

Van te voren de boodschappen lijst gemaild gekregen en s’morgens om 7 uur op mn pilates matje een live workout volgen van 25 minuten op de computer op m’n zolderkamertje.

Heerlijk was het om zo je dag te beginnen. Meteen gemotiveerd om gezond en niet te veel te eten die dag.

Midden op de dag een groeps app waarin werd verzocht om even tussen alle werkzaamheden door wat spieroefeningen te doen. De antwoorden en ervaringen die daarop volgde waren hilarisch.

S ‘avonds waren er weer live workouts, dus voor ieder wat wils.  De menu’s waren heerlijk en iedere week een nieuwe boodschappenlijst, en zo merkte ik dat ik meer energie kreeg, waarschijnlijk door weinig/geen suikers te eten en vooral stick to the plan.

Halverwege de maand organiseerde Nannet een “zonlicht dag”.  Een dag met Nan Chi, Pilates, lekkere lunch en diner buiten de deur, een stevige fitwalk en een heerlijk kopje thee onderweg. Het was zo ontzettend leuk om iedereen nu in het echt te zien. Echt heel gezellig.

En voor ik wist naderde 30 juni. Ik vond het echt jammer en via de groepsapp merkte ik dat iedereen het wel jammer vond.

Nannet merkte dat ook en zo werd op 8 juli al onze  “reunie workout”  georganiseerd. Lieve Nannet, bedankt voor deze geweldige maand! Mij heeft het een lichter hoofd, lichter lijf (ruim 4 kg) en lichter leven gegeven.

 

Als ik nu wandel in vergelijking met het begin van het WK dan scheelt dat dus ongeveer 10 kilo belasting voor mijn knieën omdat ik 3 kilo lichaamsgewicht kwijt ben. Best wel veel dus. Het verklaart trouwens ook waarom fietsen mij makkelijker afgaat.