Reacties op de retreats in Portugal

Reacties op de retreat in Portugal Nannet

Klik de foto voor alle info!

 

 

Ik ga in 2018 weer naar Monchique!

Boek nu

 

 • Ik vind de reis naar Portugal iets van een bedevaart weg hebben, het heeft iets heiligs iets mystieks en dat komt zeker door jouw aanwezigheid en interactie met jou. DUS wees zuinig op jezelf!

 

 • De week bij jou heeft me veel kracht gegeven. Daar ben ik je heel dankbaar voor.

 

 • Ik heb een heerlijke week gehad, met name dankzij de fantastische begeleiding en inzet van Nannet van der Ham. Een echte aanrader voor een ieder die een ontspannen, zorgeloos weekje wil hebben.

 

 • Ik heb een fantastische week gehad !!! Mooie locatie prachtig hotel met een gigantische suite .
  En natuurlijk Nannet zonder haar zou het toch lang niet zo fantastisch zijn geweest het is gewoon een kanjer .Volgend jaar ga ik zeker weer met een reis mee onder leiding van Nannet .

 

 • Heerlijke week gehad, mede dankzij Nannet en haar inspirerende pilateslessen, fitwalks en sessies! Wat een fijn mens! Ik heb genoten!

 

 • Nannet was super. De ruimte die ze mij gaf heb ik met beide handen aangegrepen. Wat een persoonlijkheid!

 

 • Ik absorbeer jouw energie helemaal en word nog blijer dan ik al ben.

 

 • Met mij gaat het heel goed! Inmiddels al weer heel wat drukke werkweken achter de rug maar ik heb nog steeds de rust van mijn vakantie in me. Dit heb ik nooit eerder meegemaakt! Meestal zit ik na 1 of 2 weken al weer in mijn oude ritme, maar deze keer is er echt iets veranderd. Geen last van stress, gewoon lekker mijn werk doen en de mensen om mij heen laten voor wat ze zijn, het kan, ik kan het! Nogmaals dankjewel voor het duwtje in de rug dat ik in Portugal kreeg en waarin ik me nog steeds gesteund weet.

 

 • Ik heb een heerlijke week gehad in Portugal en heb genoten van elk moment. Mooi om te zien met hoeveel passie Nannet haar ding doet. Mij heeft ze in elk geval geïnspireerd om gezonder te eten en te bewegen. ik ben dus met een lichter hoofd in een lichter lijf en vooral met een lichter hart terug naar huis gekeerd. Ook de andere dames in de groep waren stuk voor stuk straffe madammen die mijn reis dat tikkeltje extra hebben gegeven!

 

 • Het was een heerlijke week, vooral door de begeleiding door Nannet, en een bijzondere gezelschap met ons allen.

 

 • Portugal – Het was een heerlijke week, waarin Nannet een factor was die het geheel nog een extra tintje heeft gegeven! Kortom superweekje!

 

 • Ik ben naar Portugal gegaan met de begeleiding van Nannet van der Ham. Het was een hele leuke week en Puur en Kuur had alles goed geregeld. Hotel is super chic en is ook gelegen in het plaatsje Monchique. Je bent alleen op vakantie, maar kunt aansluiten bij andere gasten en Nannet zorgde ervoor dat welkom bent. Er is een soort van programma, maar je hoeft daar niet aan mee te doen. Nannet laat je vrij, maar biedt wel mogelijkheden en heeft ook zorg voor de mensen in de groep. Het was een fijne vakantie.
  De begeleiding van Nannet was ook echt super, zij maakte van deze week echt een feestje.

 

 • Het is zo ongelofelijk hoe veel minder ik spuit. Met mijn slechtste tijd tot nu een verschil van 28 eenheden insuline per dag !!!!!!!!!!! Ongelofelijk, maar ik voel me prima en daar gaat het om.

 

 • Wat een enorme duik zo weer terug in het echte leven zeg, dat valt een beetje tegen na zo’n heerlijke week. Nogmaals bedankt voor de begeleiding, het was voor mij precies wat ik ervan hoopte, in een prettig tempo en vrijblijvend. Ik heb me in tijden niet zo ontspannen gevoeld en probeer dat goed vast te houden. Misschien nog wel belangrijker; ik heb ook in tijden niet zo gelachen!

 

 • Ik heb echt genoten en een heerlijke week gehad. Net als de anderen vertel ik ook aan iedereen hoe fijn het was; de dagelijkse zonnegroet, lekker (én gezond!) eten, Pilates, Body in Balance (= NanChi), stevige wandelingen, strakblauwe luchten, een stralende zon, schitterend strand, een speedy shopsessie, goede gesprekken, lachbuien, ontspannende massages, bijzondere oefeningen en vooral hele leuke mensen.