Reacties op de retreats in Spanje

Reacties op de retreats in Spanje

Klik de foto voor alle info!

 

Nannet was fabulous! She gave 100% of herself to all of us. She was totally amazing to be with!

 

Heerlijke omgeving, gastvrij hotel, lijf weer helemaal los door de fijne yoga/pilates lessen van Nannet, die sprankelt en inspireert. Voor herhaling vatbaar.

 

Geweldige begeleiding door Nannet. Heel aangenaam, persoonlijk en met welgemeende individuele interesse. Fantastisch mens.

 

Opnieuw een geweldige tijd met Nannet. Door de kleinschaligheid van Luna y Sol kunnen Seba, Fritz, Loli en Carmen een zeer persoonlijke ontvangst geven. Het leek wel of we in ons eigen huis zaten, maar dan wel een met personeel!

 

De totale waardering is een 9 omdat alles meewerkte: de inspirerende, doortastende, professionele en goed gegronde begeleiding van Nannet; het fijne groepje (goed gezelschap); de gastvrije, uitnodigende en warme persoonlijkheden van het hotel; de ligging van het hotel (uitzicht op zee); de sfeervolle en comfortabele kamers. Allemaal mensen die van wanten weten. De Yogalessen waren buitengewoon goed. En er waren extra’s als een onverwacht concertje (prachtige muziek) + dat ik de laatste nacht naar de mooiste kamer werd overgebracht inclusief het netjes ophangen + uitstallen van mijn spullen. Allemaal goed tot heel goed en uitermate plezierig.

 

Ik was bijzonder onder de indruk van onze coach. Zij kan met passie, maar ook door een bepaalde nuchterheid ervoor zorgen dat je meer van jezelf vergt. ik kwam vol energie en vertrouwen in mezelf thuis!

 

Complimenten voor deze super combinatie. De locatie was mooi, verzorging prima en de begeleiding en motivatie van Nannet fantastisch!