Reacties

Reacties op de boeken

13 maart j.l. verscheen bovenstaand boek Reset Jezelf!

Ik zie je reactie graag tegemoet! Nannet@nannet.net

 

 

Reacties op eerdere boeken:

Nannet, ik heb je boekje spiritueel afvallen gelezen. Een prachtig boekje zeg. Voor mij een mooie samenvatting van boeken, auteurs, spirituele leiders en mooie spreuken die ik 3/4 al kenden. Maar ze staan nu bij elkaar. En de spreuken en boeken die ik nog niet ken neem ik graag mee. Dankjewel voor dit prachtige werk!!!

 

Hallo. ik geniet momenteel van uw boek “spiritueel afvallen” en wou even mijn reden delen: ik wil voor mijn dochters een beter voorbeeld stellen en ik wil dat zij deze kennis onder de knie hebben op hun 20 ipv het pas ontdekken op hun 40! 😉 met uw boek in de hand kijk ik enorm uit naar 2013 en ik wens u dan ook het allerbeste toe in dit nieuwe jaar!

Hallo Nannet, Jouw boek ‘Spiritueel Afvallen’ is echt geweldig! Ik ben er net in begonnen en nu al helemaal fan! Bedankt.

 

Bedankt voor het boekje! Namaste en verspreid deze geweldige boodschap op overgewicht, ik ga dit zeker doen. Ga heerlijk aan mezelf werken en als ik zover ben ga ik een uitdraagster van dit boekje worden.

 

Spiritueel Afvallen is een aanrader voor iedereen die door liefde voor zichzelf wil afvallen. Niet als tijdelijke zaak zoals diëten, maar als permanente leefstijlverandering.

Het bevat waardevolle tips en het raakt de kern van waar het om gaat. Ik heb het met veel plezier en vooral als ervaringsdeskundige vanuit herkenning gelezen.

Sandra Derksen, gewichtscoach Afvallen als Spirituele Oefening

Wat weinig schrijvers lukt, is Nannet van der Ham met dit boek wel gelukt: het straalt licht uit; je wordt maar zó lichter – en bovendien enthousiaster – als je alleen al de tekst leest .. of je nu wel of niet wilt afvallen. Weg met de zwaarte in je leven dus!

Joyce Hoen, astrologe

Ik heb het eerste exemplaar in mijn bezit. Een heel bijzonder boekje. Je kunt het eigenlijk voor alle afvalprogramma’s gebruiken.

De inleiding  de Brief , zet de toon. Inmiddels heb ik het al uitgeleend aan een aantal cliënten, die het ook graag zelf willen kopen om er steeds weer in willen lezen. Ik vertel en bespreek ook best veel onderwerpen maar de sfeer van het boekje waarin deze onderwerpen weer aan bod komen  doet  iets met mensen. Cliënten herkennen in het boekje hun emoties en behoeftes over eten en lijnen.

Na alle afslank boeken en voorbeeld dagmenu’s is dit eens heel iets anders.

Proficiat Nannet!! Ada Broersma, bestuurslid Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

 

Vrijdag komt een vriendin bij me die er ook toen was. We hebben dan op zo’n avond over onze persoonlijke ontwikkeling vooral op dit gebied. En raad eens wat ons huiswerk oa voor deze keer is?! Twee hoofdstukken uit jouw boek. Leuk hè!

Ik heb m al uit, erg verhelderend en interessant!

Spiritualiteit werkt bij het afvallen: Ik wilde graag mijn waardering uitspreken voor Nannet van der Ham, coach en diëtiste. Zij benadert ‘afvallen’ op een heel andere manier, nl. als eerste door afvallen te vervangen door een gezonde leefstijl, aangezien je van diëten etc. alleen maar een jojo effect behaalt.

Hoi Nannet,
Bedankt voor je boek. Ik heb het gister ontvangen en het is al uit. Vandaag voel ik mij een stuk beter dan gister en ik heb alleen maar gelezen, nog niet de opdrachten gedaan.
Ik kan mij heel erg vinden in alles wat je in je boek schrijft. Toevallig heb ik vorige week het boek van Eckhart Tolle, De kracht van het nu, gekocht.

Heel erg bedankt voor dit zetje in de rug!

Ik heb je boek uit en vond het heeeeel goed, praktisch, logisch en helpt om alles op een rijtje te krijgen…Bravo.

Ik las je verhaal over de open haard, dat deed zoveel met mij, dat ik graag een afspraak wil maken. J.

Je boek geeft oplossingen voor het dagelijkse leven en weer wat structuur! Ik heb daar echt iets aan. Het maakt de vele keuzes weer wat simpeler!Vooral die “kachelpijp- visualisatie” is een goede! en wéggooien!

Wat een heerlijk positief boek heb je geschreven. Met veel plezier heb ik het gelezen en ben druk in de weer thuis alle ballast de deur uit te doen. Ik voel me nu al prettiger met mezelf en wil tegen jou 1 ding zeggen: Thanks! Yvonne

 

Lieve Nannet, Ik heb je boek gekregen voor mijn verjaardag en het in êên ruk uitgelezen. een geweldig boek. Ik had wel nogal wat moeite om de kleine letters te lezen .Ik heb geprobeerd om de oefeningen van de cd te doen, maar dat lukt maar gedeeltelijk. Ik vind het een geweldig positief boek.

Hoi Nannet, Ik ben zo blij met je boekje over spiritueel afvallen of eigenlijk leven. Heel erg bedankt, ik heb er heel veel aan.

Ik voel me vereerd. Ik had niet verwacht dat er zoveel in zou staan waar ik wat aan zou hebben. Ik heb er geen woorden voor. Je geeft ook heel veel tips die ik als extra zie. Ik ben spiritueel bezig en dit boekje sluit er helemaal bij aan. Heel erg bedankt, nogmaals.

Beste Nannet,

Bedankt voor je boekje en dvd! Echt super.

Ik ben met een beweeg- en afval programma bezig en dit sluit daar helemaal bij aan!

Ook heb ik de informatie over je Spiritweek in Spain ontvangen  en vind jou concept echt fantastisch.

Hallo Nannet, Ik heb deze week met groot plezier jouw boek “Spiritualiteit werkt bij het afvallen” gelezen. Ik vind het een heel duidelijk, concreet en waar boek. Daarom mijn welgemeende complimenten.

Ik heb van de week een elektroacupunctuur test laten doen en heb een gluten intolerantie dus ik heb een nieuwe studie erbij …. Dit heeft ook invloed op mijn vetstofwisseling .Enfin heel langzaam kom ik achter dingen in mijn lijf .Ook ga ik naar een osteopaat. En dit gebeurt allemaal nadat ik jou boek heb gekocht ..Bedankt Nannet.