Reacties van retreat deelnemers

 

Recent:

Superweekend gehad! Goede mix tussen ontspannen en inspannen. Daarbij was de groep erg gezellig. Nannet is een energieke, positieve vrouw die in korte tijd een goede sfeer weet op te bouwen in een groep. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Annemieke B. | 02-03-16

Nannet is geweldig en de groep vrouwen was zeer inspirerend! Een bijkomend voordeel dat ik onderschat hebt van tevoren. Kleine, maar prima kamer met een zacht en lekker bed. Lekker stil en donker. Fijne pilateslessen, lekkere wandelingen en prima gegeten. Maar vooral het goede gezelschap maakte het verschil! Helemaal opgeladen thuisgekomen bij mijn jonge gezin 🙂

Wendie H. | 29-02-16

Dit weekend is een aanrader als je even tot rust wilt komen maar wel lekker bezig wilt zijn en daarbij ook gezelligheid zoekt.

Mariet N. | 22-12-15

Het was weer een heerlijk weekend

Marianne de B. | 21-12-15

Het was een heerlijk weekend. Door het bewegen, de motiverende inzet van Nannet die ook deze groep vrouwen, waarvan de meesten elkaar niet kenden, wist te binden, en door het gezellige hotel. Met een jonge enthousiaste staf. Een hotel om terug te komen. Een weekend om nog een keer te doen!

En verder:

Ik vind de reis naar Portugal iets van een bedevaart weg hebben, het heeft iets heiligs iets mystieks en dat komt zeker door jouw aanwezigheid en interactie met jou. DUS wees zuinig op jezelf!

De week bij jou heeft me veel kracht gegeven. Daar ben ik je heel dankbaar voor.

Ik heb een heerlijke week gehad, met name dankzij de fantastische begeleiding en inzet van Nannet van der Ham. Een echte aanrader voor een ieder die een ontspannen, zorgeloos weekje wil hebben.

Ik heb een fantastische week gehad !!! Mooie locatie prachtig hotel met een gigantische suite .
En natuurlijk Nannet zonder haar zou het toch lang niet zo fantastisch zijn geweest het is gewoon een kanjer .Volgend jaar ga ik zeker weer met een reis mee onder leiding van Nannet .

Heerlijke week gehad, mede dankzij Nannet en haar inspirerende pilateslessen, fitwalks en sessies! Wat een fijn mens! Ik heb genoten!

Nannet was super. De ruimte die ze mij gaf heb ik met beide handen aangegrepen. Wat een persoonlijkheid!

Ik absorbeer jouw energie helemaal en word nog blijer dan ik al ben.

Met mij gaat het heel goed! Inmiddels al weer heel wat drukke werkweken achter de rug maar ik heb nog steeds de rust van mijn vakantie in me. Dit heb ik nooit eerder meegemaakt! Meestal zit ik na 1 of 2 weken al weer in mijn oude ritme, maar deze keer is er echt iets veranderd. Geen last van stress, gewoon lekker mijn werk doen en de mensen om mij heen laten voor wat ze zijn, het kan, ik kan het! Nogmaals dankjewel voor het duwtje in de rug dat ik in Portugal kreeg en waarin ik me nog steeds gesteund weet.

Ik heb een heerlijke week gehad in Portugal en heb genoten van elk moment. Mooi om te zien met hoeveel passie Nannet haar ding doet. Mij heeft ze in elk geval geïnspireerd om gezonder te eten en te bewegen. ik ben dus met een lichter hoofd in een lichter lijf en vooral met een lichter hart terug naar huis gekeerd. Ook de andere dames in de groep waren stuk voor stuk straffe madammen die mijn reis dat tikkeltje extra hebben gegeven!

Het was een heerlijke week, vooral door de begeleiding door Nannet, en een bijzondere gezelschap met ons allen.

Portugal – Het was een heerlijke week, waarin Nannet een factor was die het geheel nog een extra tintje heeft gegeven! Kortom superweekje!

Ik ben naar Portugal gegaan met de begeleiding van Nannet van der Ham. Het was een hele leuke week en Puur en Kuur had alles goed geregeld. Hotel is super chic en is ook gelegen in het plaatsje Monchique. Je bent alleen op vakantie, maar kunt aansluiten bij andere gasten en Nannet zorgde ervoor dat welkom bent. Er is een soort van programma, maar je hoeft daar niet aan mee te doen. Nannet laat je vrij, maar biedt wel mogelijkheden en heeft ook zorg voor de mensen in de groep. Het was een fijne vakantie.

Geweldige begeleiding door Nannet. Heel aangenaam, persoonlijk en met welgemeende individuele interesse. Fantastisch mens.

Opnieuw een geweldige tijd met Nannet. Door de kleinschaligheid van Luna y Sol kunnen Seba, Fritz, Loli en Carmen een zeer persoonlijke ontvangst geven. Het leek wel of we in ons eigen huis zaten, maar dan wel een met personeel!

De totale waardering is een 9 omdat alles meewerkte: de inspirerende, doortastende, professionele en goed gegronde begeleiding van Nannet; het fijne groepje (goed gezelschap); de gastvrije, uitnodigende en warme persoonlijkheden van het hotel; de ligging van het hotel (uitzicht op zee); de sfeervolle en comfortabele kamers. Allemaal mensen die van wanten weten. De Yogalessen waren buitengewoon goed. En er waren extra’s als een onverwacht concertje (prachtige muziek) + dat ik de laatste nacht naar de mooiste kamer werd overgebracht inclusief het netjes ophangen + uitstallen van mijn spullen. Allemaal goed tot heel goed en uitermate plezierig.

Ik was bijzonder onder de indruk van onze coach. Zij kan met passie, maar ook door een bepaalde nuchterheid ervoor zorgen dat je meer van jezelf vergt. ik kwam vol energie en vertrouwen in mezelf thuis!

Het klinkt misschien wat zweverig, maar er is een vóór-Domburg en een ná-Domburg: ik kan nu veel makkelijker bij mezelf blijven. Knopje is gevonden en óm.

Begeleiding van Nannet van der Ham was geweldig! Ze heeft voor zover nodig de groeps dynamiek goed gestuurd. Op die manier hebben 5 totaal verschillende vrouwen, toch een echt groeps gevoel kunnen ervaren. Iedereen werd in haar waarde gelaten en werd op haar eigen gebied gestimuleerd om uit de verf te komen. Zodoende hebben we van iedereen in de groep kunnen leren en een fantastische tijd gehad! Bedankt Nannet!

De balans tussen inspanning en ontspanning was prima. Dat het weer (winter aan zee) ook nog meewerkte, was mooi meegenomen. De dynamiek in de groep was levendig en veilig. Nannet van der Ham wist steeds de juiste toets te raken, waardoor haar coaching onopvallend was, maar niet minder effectief. Voor mij voor herhaling vatbaar!

Nannet is heel goed in wat ze doet: ze weet waar ze over praat, is oprecht geïnteresseerd in de deelnemers en heel beschikbaar en behulpzaam.
Ik kan deze retreat alleen maar aanraden!

Heerlijk gezond bijgekomen! Ideale combinatie tussen je eigen ding kunnen doen en de gezelligheid van een groep. Dankjewel Nannet!

Het was een geweldige week! Ieder mens zou eens in zijn of haar leven zo’n weekje voor zichzelf moeten reserveren. Nannet heeft ons geweldig begeleid en was de hele dag bereikbaar. Ze heeft ons de hele week bijgestaan wat een geweldig gevoel van samenhorigheid gaf. Het hotel is ook de juiste plek om deze kuur te ondergaan. De maaltijden waren met zorg bereidt. Al met al hebben jullie een prachtig product geleverd. Bedankt!!!!!!!! Zeker tot ziens!

Een schittterende begeleidster. Nannet kent haar vak en kan zich afstemmen op groepswensen! Een aanrader!