Fit Fab Fun Challenge

Here we GO!

DE 7 DAGEN AFSLANK CHALLENGE!

Reset je Sexy!

Slanker, sterker & stralender in 7 dagen

In 7 dagen van Mwah… naar Mámá Mia!!

Na een heerlijke vakantie in Italië, jawel in mijn bikini van een paar jaar geleden die weer past, heb ik zin om je te mailen. Ik heb me werkelijk heerlijk en vrouwelijk gevoeld deze zomer! Met dank aan jou!

 

Het is hoog tijd je te zeggen: dank je wel! Door DE CHALLENGE en jouw inspiratie is bij mij de knop om!!

Vorig jaar juni woog ik bijna 80 kilo. Ik snoepte al mijn ellende weg en voelde me daar alleen maar ellendiger door. Toen ik in juni aan het WK begon woog ik 78 en afgelopen vrijdagochtend…… tada 69,2 kilo!!
Bijna 9 kilo eraf!

De succesvolle 7 dagen AFSLANK challenge komt er weer aan!

13-20 januari 2019

Elke dag een 15min. Pilates & Fitness workout

Dagelijkse menu’s

€48.- all-in

PLUS:

365 dagen dagelijks een workout in je mailbox als stok achter de deur!

LET’S GO, GIRLS!

INSCHRIJVEN!

YESSSSSS

4 cm buikomvang eraf!!!!!!!

Reacties van eerdere deelneemsters

get your sexy back

Lieve Nannet, bedankt voor deze geweldige 15 dagen!

Mij heeft het een lichter hoofd, lichter lijf (ruim 4 kg) en lichter leven gegeven.

Karen B.