detox-fruitvrouwen in de sneeuw

Calorieën tellen, (Crash) diëten, jezelf uithongeren, het is niet meer van deze tijd en doet je lichaam geen goed.

Nannet’s Reset Jezelf Cleanse Retreat combineert gezondheid met plezier en focust op het holistische welzijn van lichaam én geest.

De locatie van dit vitaliserende retreat helpt aan alle kanten mee om er een onvergetelijke ervaring van te maken: je hebt geen kamer,maar een suite.

Je kunt zwemmen in het grootste hotelzwembad van Nederland en gratis gebruik maken van de sauna en fitness-mogelijkheden.

 

Je lichaam en geest worden tijdens dit retreat bevrijd van oude energie, er komt plaats voor nieuwe vitaliteit en levenslust.

Dit neem je mee naar huis zodat je de uitdagingen van je alledaagse leven met frisse blik en een gevulde energietank tegemoet kunt treden.

 

Tijdens de Cleanse is er veel ruimte voor rust en ontspanning, wordt het lichaam mild bewogen door (Reiki-)Pilatesoefeningen en walks in de natuur en zijn er dagelijkse workshops gericht op zelfontwikkeling om ook de geestelijke en emotionele ontlasting te stimuleren.

Het resultaat van deze Cleanse:

Lichamelijk:
  • Je bloedsuikerspiegel komt in balans
  • Je hebt meer energie
  • Er is gewichtsverlies
  • Je ontlasting wordt genormaliseerd
Geestelijk:
  • Je hoofd wordt rustiger
  • Je ontspant
  • Je slaapt goed
  • Je levenslust neemt toe

 

De geest en ziel wordt vrijgemaakt van stress-gevende en vermoeiende gedachten door dagelijkse (Reiki) ontspanning en schrijfoefeningen.

Wat houdt het Reset Jezelf Cleanse Retreat in?

Tijdens de  5-daagse Cleanse eet je licht voedsel dat gericht is op het schoonmaken en ontlasten (ontslakken) van het lichaam.

Gif- en afvalstoffen (lichaamsoneigen en lichaamseigen), dode cellen en bacteriën, schimmels, slakken* en parasieten worden opgeruimd door een gebalanceerde combinatie van cleansing voedsel, milde beweging en rust.

 

Het lichaam wordt ontlast door licht verteerbare voeding als fruit- en groentesappen, soepen, salades, gestoomde groenten, noten, zaden en kiemen. Op de laatste dag wordt desgewenst vis of vlees toegevoegd.

De beste start van 2017 die je jezelf kunt geven!

Met een op- en afbouw van vier dagen thuis, wordt tijdens de Cleanse een begin gemaakt met het schoonmaken van het spijsverteringskanaal.

Tijdens deze Cleanse betekent dit dat voedselallergenen, zoals gluten, soja en zuivelproducten geëlimineerd worden. Bewerkte voedingsmiddelen, suikers, cafeïne en alcohol worden vermeden.

In plaats daarvan eet u puur, zo onbewerkt mogelijk voedsel: veel ‘greens’, sappen en soepen, die vezels, natuurlijke probiotica en antioxidanten bevatten.

Citroen, gember en kruidentheeën stimuleren dit ontlastings- en ontslakkingsproces.

 

Nannet's Reset Jezelf Cleanse Retreatdetox1Nannet's Reset Jezelf Cleanse retreat

 

*Slakken zijn stoffen die ziektes kunnen veroorzaken en/of die de juiste werking van organen blokkeren. Suikerkristallen in urinezuur, gal-/blaas- en nierstenen, teveel lichaamsvet zijn voorbeelden. Het lichaam kan zichzelf reinigen maar als er een overdosis aan slakken en andere giffen ontstaat door langdurige stress, chronische blootstelling aan luchtvervuiling, bewerkt voedsel, alcohol, nicotine, cafeïne, medicijnen en bestrijdingsmiddelen kunnen we cleansen.

 

Het reserveringsformulier, alle informatie over het wellness resort Landgoed De Holtweijde, het programma en extra bijboek mogelijkheden vind je hier.